Permanent hårborttagning

Permanent hårborttagning med laser

De flesta har någon oönskad kroppsbehåring som de vill bli av med. Att ta bort den med rakhyvel, vax, pincett eller trådning kan vara dyrt, frustrerande och smärtsamt. Det värsta är att allt måste upprepas med täta mellanrum.

Vi kan erbjuda dig en permanent lösning med vår laser, en av de absolut bästa på marknaden. Det är en smärtfri och snabb behandling där tre olika tekniker och våglängder arbetar parallellt med varandra, Alexandrite, YAG och diodlaser.

Laserljuset omvandlas till värmeenergi då den träffar huden och förstör hårsäckarna utan att skada något annat. Handenhetens inbyggda kylsystem kyler ner den känsliga huden under behandlingen. En mycket effektiv, snabb och framför allt säker metod.

Boka tid

Boka tid

Fördelar

  • Nästan smärtfri
  • För alla hud- och hårtyper
  • Säker behandling även på mörk hy
  • Även solbrun hy (dock inte solbränd) – behandla året runt
  • Snabba behandlingstider – även på stora områden
  • Ingen återhämtningstid – återgå direkt till normala aktiviteter

Hur går behandlingen till?

Det första behandlingstillfället inleds alltid med en kostnadsfri konsultation. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och förväntningar, hälsostatus/hälsodeklaration samt ger dig behandlings- och prisinformation. Därefter inleds behandlingen. Området som ska behandlas täcks med en gel som skyddar och svalkar din hud.

Rekommenderat antal behandlingstillfällen

Vi rekommenderar 6-8 behandlingar, men det är individuellt beroende på hud- och hårtyp. Ibland krävs det färre, ibland fler tillfällen. Oavsett så kommer du alltid att märka skillnad efter varje behandling. Intervallet mellan behandlingarna är 4-8 veckor. Det går bra att raka sig mellan behandlingarna, men absolut inte vaxa eller dra bort hårstrån med pincett.

Ju mörkare och grövre hårstrån, desto bättre effekt på behandlingarna. Om du skulle få utslag av rakning så påverkar det inte resultatet. Det är viktigt att du är rakad inför behandlingstillfället.

Låter det intressant och du vill veta mer? Kontakta oss, eller gå vidare direkt till bokning nedan.

Boka tid